ENGIE

Workshop Angular, alle kennis in huis

ENGIE is het grootste en innovatiefste energiebedrijf ter wereld. Dagelijks werken zij aan duurzame energie-oplossingen voor klanten in meer dan 70 landen. Digitalisering, data en informatie spelen hierin een belangrijke rol.

Om klanten beter en sneller te voorzien van de juiste informatie koos ENGIE voor een grootse aanpassing van het IT-landschap. Daarbij kozen zij voor Angular. De kennis daarover kwam vooral van buiten de organisatie. En juist dát wilde ENGIE anders. Echt iets voor Arcady dus.

De Uitdaging

Angular, daar moet je wat van afweten wanneer je ermee aan de slag wil. Dat begreep ENGIE goed. Maar hoe haal je die nodige kennis van buiten naar binnen? Waar vind je externe ontwikkelaars die hun expertise snel, concreet en helder overdragen aan het interne team? Het antwoord? Dat zit in de kennis en workshops van Arcady

De Oplossing

Arcady is kennis. Wij delen, dragen over en geven door. Zo organiseerden wij voor ENGIE de tweedaagse Angular workshop. Een workshop voor ervaren ontwikkelaars die meer ervaring willen opdoen van het Angular framewerk. Door praktijk cases, theorie en hands-on programmeren zijn ENGIE’s interne ontwikkelaars nu in staat om zelf aan het Angular framewerk te werken. Dat is nog nog eens een duurzame oplossing!

Ondanks de basiskennis van Angular heeft deze workshop ervoor gezorgd dat mijn medewerkers de volgende stap kunnen zetten in de Angular omgeving”

Hans Andringa

Manager Digitaal ENGIE
Workshop

Workshop

Altijd de nieuwste Angular
Deelnemers

Deelnemers

8
Expertise

Expertise

Basis kennis van Angular