Seven Stars

Digitaal strategisch platform

Seven Stars is recruiter en detacheerder. Verder is het bedrijf eigenlijk een beetje zoals wij. Ze werken landelijk, hebben prachtige klanten en zetten daar slimme IT-professionals aan het werk. Het verschil tussen Seven Stars en Arcady? Zij hadden een vraag, wij het antwoord.

IT-professionals hebben volle focus. Op hun opdracht. Niet op hun administratie. Maar uren en facturen moeten wél geregeld worden. Snel, goed en digitaal als het even kan. En dat was precies de vraag. Hoe geven we onze profs maximaal grip op hun administratieve zaken? 

De uitdaging

Aan de bestaande urenregistratie was niets uniform. Diverse systemen en complexe infrastructuren waren het vertrekpunt. En moesten gekoppeld worden. Hoe zorg je dan voor iets waar elke freelancer, partner en opdrachtgever mee kan werken. En blij van wordt.

De oplossing

Een online platform: StarTime. Bereikbaar via desktop en mobiel. Altijd en overal dus. Uren, facturen, opdrachten en overeenkomsten. Grip, inzicht, alles in de hand. Gemak dus, voor alle partijen. En natuurlijk, het platform is schaalbaar. Van kleine zorgverzekeraar met 30 man IT tot Belastingdienst met 2.000 man, iedereen is aangesloten. Optimaal en maximaal.

Toegepaste technieken
Angular, TypeScript, Unittesting, C#, Azure, ASP.NET MVC en Xamarin. 


Een gebruiksvriendelijk en praktisch platform. Voor alle betrokkenen in de keten en markt. Een boost voor onze werkwijze én business. Arcady maakte het mogelijk.

Marius Nijland

Owner Seven Stars ICT Group BV
Strategisch platform

Strategisch platform

Grip, gemak en inzicht voor alle partijen
Stack

Stack

.NET on Azure, Angular en Xamarin
Partnership

Partnership

Sinds 2016